Honung – Kastanj 300g

Semesterstängt t.o.m 2 Augusti.

Honung – Kastanj 300g

129,00kr

Artikelnr: 9327 Kategori:

Upplev kastanjehonungens oemotståndliga tjusning – en sällsynt och exceptionell skatt som kommer att fängsla din smak från första smaken. Skördad från blommor av majestätiska kastanjeträd, denna utsökta honung förkroppsligar essensen av naturens konstnärskap.

Fördjupa dig i de djupa, mörka nyanserna av kastanjehonung, ett bevis på dess rika och robusta karaktär. Med en distinkt arom som bär inslag av karamell och jordighet, ger denna honung en unik smakprofil som är både djärv och förtrollande. Njut av dess sammetslena konsistens när den smälter på tungan och släpper en intrikat blandning av rökiga undertoner och delikat sötma.

Utöver sin anmärkningsvärda smak har kastanjehonung en rad hälsofördelar. Dess naturliga antioxidanter och antibakteriella egenskaper stödjer immunhälsa och främjar allmänt välbefinnande. Med sitt höga mineralinnehåll, inklusive järn, magnesium och kalium, ger denna honung näring till kroppen och vitaliserar sinnena.

Låt kastanjehonungen bli din kulinariska allierad, lyft dina rätter till nya höjder av gastronomisk excellens. Ringla det över varmt, nybakat bröd, koppla ihop det med syrliga ostar eller använd det som en glasyr för grillat kött och grönsaker. Dess mångsidighet känner inga gränser, vilket gör den till en uppskattad ingrediens som kommer att ingjuta dina recept med ett oöverträffat djup av smak.

Skäm bort dig åt tjusningen av kastanjehonung och höj dina kulinariska upplevelser till extraordinära nivåer. Unna dig själv eller överraska någon du älskar med denna exceptionella gåva från naturen. Omfamna magin med dess nyanserade smaker och hälsoförbättrande egenskaper. Lås upp hemligheten bakom gourmetexpertis med kastanjehonungen – en oöverträffad njutning som kommer att göra dig sugen på mer.

Kristallisering är ett naturligt fenomen av honung. För att smälta en redan kristalliserad honung värm den försiktigt i ett vattenbad (upp till 40 grader C)

OBS: Inte lämplig för barn under 2 års ålder

Ingredienser: Honung från kastanj
Bäst-före-datum: 24 månader från produktion datum
Förvaring: svalt och torrt

Varukorg
Rulla till toppen

dags för lite Semester

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!

Vi är på plats igen Måndagen 5 augusti