Fraktfritt vid beställning över 900 kr.

Olivträ

Föregående bild
Nästa bild

Hållbar och hög kvalité på tillverkningen

Det finns många anledningar till varför olivträ är ett av de mest populära träslagen i världen. Det är helt enkelt väldigt tåligt och motståndskraftigt. Det är mer tåligt för repor, skärning och yttre påverkan jämfört med många andra träslag. Så det är perfekt för daglig användning i köket. Den vackra och individuella ådringen av varje olivträprodukt gör den unik och därför alltid ett riktigt blickfång.

När träden växer mycket långsamt blir träet särskilt hårt och tätt. Resultatet är en råvara som sticker ut för långsiktig användning och speciellt för högkvalitativa produkter. Olivträ är idealiskt för köket, speciellt för skärbrädor. snackbräder, köksbrädor, serveringsbrädor, ostbrädor, steakbrädor, frukostbrädor, glasunderlägg och till och med skålar i olivträ är mycket populära produkter. Dess hårdhet gör den idealisk att skära mat på den och är fortfarande vacker att se på och lätt att hålla ren.

Med rätt skötsel kan dessa högkvalitativa hemtillbehör ge dig en livstid av nöje. Produkter gjorda av olivträ är idealiska som unika föremål och souvenirer. Oavsett om det är för dekoration som skålar eller som krukor i trädgården eller på terrassen, olivträ är robust och okänsligt, i kök och hushåll sätter det också varma accessoarer i modern inredning. Olivträdets speciella och individuella ådring ger dekorativ värme i varje hem och sprider en medelhavskänsla.