Fraktfritt vid beställning över 900 kr.

Om oss

Om oss

Conti Flavours är ett familjeföretag med sina rötter från den grekiska landsbygden. Vi har ett personligt samarbete med våra leverantörer och kan lova hög kvalitet

Alla våra produkter är noggrant utvalda från olika delar av Grekland and Italien med unika egenskaper och smak och bearbetas med samma gamla traditionella recept på ett sätt som uppfyller kraven från de mest krävande kunderna runt om i världen.

Våra leverantörer är helt certifierade och upprätthåller högsta kvalitetsstandarder, alla våra produkter är hållbara.

Vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder den högsta servicenivån och utmärkta produkter med utmärkt smak och med unika egenskaper.

Uppdrag

Vårt mål är att marknadsföra produkter av hög kvalitet och näringsvärde, utan några konstgjorda tillskott eller konserveringar samt att överträffa våra konsumenters och kunders förväntningar och bli en respektfull aktör. Vi försöker främja samarbetet av ett universellt nätverk av ambassadörer som delar kunskap om medelhavsmat och om hög kvalitet på grekiska produkter.

Våra värderingar

Kvalitet

Vi är dedikerade till att hålla höga kvalitetsstandarder i alla aspekter av vår verksamhet. För att lyckas med detta väljer vi noggrant våra affärspartners och leverantörer och vi investerar i våra medarbetare och innovation. Alla använda produktions- och bearbetningsanläggningar är helt certifierade. Vi kan dokumentera vår kvalitet för varje produkt som levereras.

Innovation

Vi försöker vara bland de bästa i branschen. Vi är alltid kreativa och innovativa. Vi närmar oss allt vi gör på nya sätt. Vi blandar autentiska, traditionella grekiska smaker med moderna smaker.

Hållbarhet

Vi uppmuntrar starkt våra partners att använda miljökänsliga metoder för att bevara den naturliga miljön och det vilda livet. Vi har respekterat naturen och äktheten hos den grekiska traditionen när det gäller produktion av olika produkter i hundratals år.

Integritet

Vi behandlar både våra kunder och våra människor och vårt samhälle med ärlighet, respekt och integritet. Vi levererar vad vi lovar och lovar bara det vi kan leverera.

Vi Bygger Vårt Varumärke Kring Tre Kärnord

  • Passion

    Vi brinner för det vi gör vi älskar att vara med och utveckla nya produkter och vi älskar mat.

  • Tradition

    Att få traditionella smaker att bli lite mer spännande och att de tillverkas på traditionellt sätt.

  • Närhet

    Vi arbetar med familj och vänner vi känner och har ett starkt band med våra leverantörer.