Lyxlådan v2

Semesterstängt t.o.m 2 Augusti.
,

Lyxlådan v2

750,00kr

Artikelnr: Jul018 Kategorier: ,

Lyxa till med lite av allt

OBS!: Vi förbehåller oss rätten att ersätta varor som för tillfället kan vara slut i vårt lager med likvärdiga produkter.

ASTRO Limited 200ml
En högkvalitativ fin grekisk Extra Jungfruolja tillverkad 100% från koroneikioliver från våra egna olivgårdar i Kalamata regionen.
LIMITED EDITION med låg syrhetsgrad. Olivoljan är fräsch med en tydlig karaktär av nyklippt gräs och en lite pepprig eſtersmak. En mycket god smaksättare, att ringla över kött fisk
och sallad.

Honung – Tall 300g
Tallhonung anses vara en mycket näringsrik honung och det är främst på grund av det stora antalet olika ämnen som finns i träden. Eſtersom dessa ämnen domineras av metaller och mineraler (kalcium,magnesium, zink, järn, koppar, etc.), som finns i stora mängder i grekiska furu.

Halkidiki oliver med kärnor – 370g
Dessa stora gröna oliver är ovala med en karakteristisk spets i ena änden, de har mycket fruktkött, god sälta och lätt krispig konsistens.
Passar utmärkt att avnjuta som tilltugg eller i en god pizza, i gratänger, grytor och sallader. Naturligt konserverade i saltlag.

Mini olivpicker 12 cm
Handgjord speciell gaffel (picker) i olivträ för att ta tag på de fina oliverna i skålet.

Rund skål 6cm i olivträ
En handgjord skål av olivträd är allt du behöver för att servera dina tilltugg och imponera dina gäster.

Honungssked 16cm i olivträ

OBS!: Vi förbehåller oss rätten att ersätta varor som för tillfället kan vara slut i vårt lager med likvärdiga produkter.

Varukorg
Rulla till toppen

dags för lite Semester

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!

Vi är på plats igen Måndagen 5 augusti