Delikatesslåda – Därmed pasta v3

Semesterstängt t.o.m 2 Augusti.
, ,

Delikatesslåda – Därmed pasta v3

349,00kr

Artikelnr: 9092-3 Kategorier: , ,

OBS!: Vi förbehåller oss rätten att ersätta varor som för tillfället kan vara slut i vårt lager med likvärdiga produkter.

Sofias 0,3 Extra Virgin Olivolja – 500ml
En olivolja från våra egna olivgårdar i Arkadia och Kalamata regionen som har en fräsch med en tydlig karaktär av nyklippt gräs och en lite pepprig eftersmak.

MOZZO La Nostrana – Linguine 500g
Mozzopasta görs uteslutande på 100 % italienskt vete. Ursprunget av råvaran är garanterad och följer de strikta bestämmelser för att skydda ”Made in Italy”-produkter. Sol, vatten och italienskt vete är ingredienserna.

Körsbärstomatsås – Ciliegino 330 g
Salsa di pomodorino ciliegino
Den sicilianska körsbärstomatsåsen ”Välkommen till Sicilien” anses vara en av de bästa färska tomatsåserna på marknaden idag. Smak och doft gör denna typiska sicilianska sås unik. För att uppnå detta väljer vi de färska och mogna tomaterna direkt från insamlingsfälten vid rätt ställe, och sedan kan våra kockars behärskning återskapa rätt recept som ger det dess absoluta godhet.

Datterino tomatsäs – Bella Palermo 330g
Datterino-tomatsåsen, även om den traditionellt tillhör den sicilianska kulinariska kulturen i Contorno-familjen, har släppts ut på marknaden i år, med hänsyn till det särskilda erkännandet som erhållits från staden Palermo, som blev Italiens kulturhuvudstad 2018.

OBS!: Vi förbehåller oss rätten att ersätta varor som för tillfället kan vara slut i vårt lager med likvärdiga produkter.

Mått: 360 x 270 x 100 mm.

Varukorg
Rulla till toppen

dags för lite Semester

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!

Vi är på plats igen Måndagen 5 augusti