Delikatesslåda – Därmed pasta v1

Semesterstängt t.o.m 2 Augusti.
, ,

Delikatesslåda – Därmed pasta v1

349,00kr

Artikelnr: 9092 Kategorier: , ,

OBS!: Vi förbehåller oss rätten att ersätta varor som för tillfället kan vara slut i vårt lager med likvärdiga produkter.

Sofias 0,3 Extra Virgin Olivolja – 250ml
En olivolja från våra egna olivgårdar i Arkadia och Kalamata regionen som har en fräsch med en tydlig karaktär av nyklippt gräs och en lite pepprig eftersmak.

MOZZO La Nostrana – Linguine 500g
Mozzopasta görs uteslutande på 100 % italienskt vete. Ursprunget av råvaran är garanterad och följer de strikta bestämmelser för att skydda ”Made in Italy”-produkter. Sol, vatten och italienskt vete är ingredienserna.

Halkidiki oliver med kärnor – 370g
Dessa stora gröna oliver är ovala med en karakteristisk spets i ena änden, de har mycket fruktkött, god sälta och lätt krispig konsistens.
Passar utmärkt att avnjuta som tilltugg eller i en god pizza, i gratänger, grytor och sallader. Naturligt konserverade i saltlag.

Datterino tomatsäs – Bella Palermo 330g
Datterino-tomatsåsen, även om den traditionellt tillhör den sicilianska kulinariska kulturen i Contorno-familjen, har släppts ut på marknaden i år, med hänsyn till det särskilda erkännandet som erhållits från staden Palermo, som blev Italiens kulturhuvudstad 2018.

Pepparmix 58g
Ge smak till dina maträtter med en fin blandning av svart, grön och vitpeppar.

OBS!: Vi förbehåller oss rätten att ersätta varor som för tillfället kan vara slut i vårt lager med likvärdiga produkter.

Mått: 360 x 270 x 100 mm.

Varukorg
Rulla till toppen

dags för lite Semester

Vi önskar alla en riktigt skön sommar!

Vi är på plats igen Måndagen 5 augusti